за нас

11-ти септември

11-ти Септември е фабрика за производство на мебел со 38 години постоење лоцирана во Василево Струмица основана на 11.09.1986 година со приватен капитал.

Главна дејност на нашата компанија е производство на најквалитетен стилски мебел изработен од масивно дрво, медијапан, иверка и други материјали исполнувајќи ги нај современите стандарди притоа задоволувајќи ги барањата на нашите клиенти со најновите трендови во мебелот.

Scroll to Top
Scroll to Top